Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kırık dökük örgülarda ve yangın merdiveni meydanı ev olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından muayene edilen sistem sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

çoğunlukla yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve dışarıya essah açılmalıdır.

Sırça yangın bapları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine destur verirken yangına karşı koruma esenlar. Bu baplar, yüksek sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve dumanın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak mesleklenmiş yangına dayanıklı içki kullanır.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye reva yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın bapları çoklukla üzerlerinde yangınla alakalı bilgilerin bulunmuş olduğu maslahataretlemelere sahiptir. Bu çalışmaaretlemeler, kapının yangın klasını, metanet süresini ve başka önemli detayları belirtir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın Yangın Kapısı kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Kurulum maliyetleri de kurulumun karmaşıklığına ve ek yangına dayanıklı tesisat ve aksesuarlara duyulan ihtiyaca ilgilı olarak değişmiş olur.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar kişi evetşıyor ise yangın bapsı gidiş cepheüne selim açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page