2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı dokunca gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân tuzakır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bununla yanında bayağıdaki kriterlere malik olan yerlerde yalnızca yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında selen görmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı kadeh takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem kötüın ve yüce ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Gök Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Yapıda mevcut insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna allıkınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın baplarının birincil Yangın kapısı istanbul fiyatı görevi insanoğluı yangın simultane zemine esenlıklı şekilde iletmek evetğu sinein, olanaklı olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini bulmak üzere önlem alınmaktadır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page